sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

Hiirenpesiä ja puumajoja

Tää on ihanaa aikaa vuodesta, kun lumet sulaa, luonto herää, aurinko lämmittää ja EI OO KYLMÄ! ♥ Kävin tänään vähän hipsimäs ulkona kameran kanssa.



Pellolta löyty tommonen pieni pesä, hiiren varmaanki. Vitsin jännä huomata mitä kaikkee hassua luonnosta löytyykään. Ennoo ikinä tullu ajatelleeks, että hiirelläki on pesä. Enkä että semmosen vois löytää. Enkä varsinkaa että se ois noin söpö! :D Kannattaa mennä jonnekkii luontoon ja katella ympärilleen tarkasti. Jos vaa talsii taivaanrantaan pällistellen, nii kaikki jännä jää kohalla näkemättä.

Toi ois hyvä muistaa iha elämässä muutenkin. Joskus tulee elettyy silleen, että keskittyy vaan johonkii tulevaan, oottaa parempaa elämää tai jotain vastaavaa. Sit ei huomaakkaan niitä kivoja juttuja, joita elämässä on sillä hetkellä. Mä luulen, että ihmisistä tulis paljon onnellisempia, jos he tajuisivat nauttia ja iloita siitä mitä on, eikä aina vaan murehtia sitä, mitä ei oo sillähetkellä, tai kärsimättömästi oottaa jotain tulevaa. 

Toinen, mikä samalla tavalla syö ihmisten elämän iloo, on menneiden ajattelu. Voi olla, että tulee murehdittua jotain menneitä asioita; tehtyjä virheitä, tai ikäviä kokemuksia. Ei niitä kannata jäädä vatvomaan, sillä se ei edistä mitään. Järkevää ois vaan käsitellä kipeät asiat järkevällä tavalla, ottaa oppia virheistä, ja jättää asia sitten taakseen. On olemassa toki niitä kokemuksia, jotka jättää haavoja, ja niihin minä henkilökohtaisesti voin suositella Jeesusta. :) Elämässä saa aina uuden mahdollisuuden, uuden yrityksen, niin kauan kun vain elossa pysyy.


Menneitä voi kyllä muistella positiivisella mielellä. Kivoja muistoja siis. Tossa mun yks lapsuuden muisto; puumaja, joka rakennettiin monia vuosia sitten kaverin, kaverin veljen ja mun veljen kanssa meidän takapihalle. Taitaa olla aika laho jo. En uskaltanu kiivetä sinne. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti