torstai 2. toukokuuta 2013

Vappu ja sen meiningit

Heippa kaikki ihanat jotka eksyitte lukemaan! Huomaatte varmaan, että oon taas muuttanu blogin ulkoasua. Kertokaahan mitä pidätte!! :)

Toivottavasti teijän vaput meni hyvin! Mun ainakii iha mukavasti, lukuun ottamatta sitä, etten saanut juoda tarpeeksi simaa. Meidän kotisimat jotenkii epäonnistui, ja sain siitä kamalan masukipeen vapun alla. :( En sit uskaltanu juua enempää. Mun vappu meni aika tavallisesti. Vapun päivänä kävin sit poikaystävän kans ulkoilemassa. :)






Pahoittelen ton viimesen kuvan laatua :D Eikä meidän yhteiskuvatkaan meinannu onnistua, ku aina oli jommalla kummalla hiukset silmillä, tuuli niiin kovasti.

Vapusta kun on kyse, tulee väkisin puhetta juhlimisesta alkoholin kanssa. Tänään kun palattiin kouluun, kuulin  monien tyyppien puhuvan vapuistaan tyyliin "En muista mitää muuta ku että oltiin siellä ja että join", "Mitähän kaikkee noloo sielläkii tapahtu", "Taisin olla vähä kännissä"..... Mua vähän kummastuttaa, surettaa ja ihmetyttää tommonen meininki. En oo pitämässä mitään raittius saarnaa, mutta mulle tommonen touhu herättää pientä sääliä. Mitä järkeä on juoda niin paljon, ettei tajua mitä tekee, mokailee ja tekee ittestään ääliön ja aamulla ei edes muista mitä on tehnyt. Sit nolona kysellään kavereilta, josko he muistaisivat, mitä kaikkea on tullut toilailtua. 

Eikö olisi paljon mukavampaa juhlia selvinpäin. Silloin saisi niitä mukavia muistoja ja ei ehkä tulisi tehtyä jotain, mitä katuu jälkeen päin. Usein sit kuulee puolusteluna sitä, että kännissä unohtuu kaikki huolet ja voi rauhassa pitää hauskaa, eikä tarvitse murehtia mitään. Ei alkoholi niitä huolia poista. Päin vastoin. Olisi moninverroin järkevämpää ja toimivampaa korjata ne asiat, jotka murehduttaa, eikä vain peittää niitä hetkellisesti kännäämällä. Silloin olisi aina hyvä mieli. :) En sano, että pitäisi olla täysi absolutisti. Jos osaa juoda kohtuulla sen verran, ettei humallu, ei siitä minusta mitään haittaa ole. Tottakai löydän Raamatustakin kohtia, jotka kannustavat tähän, esimerkiksi:  Ef. 5:18 "Älkää juopuko viinistä, sillä siitä seuraa rietas meno, vaan antakaa Hengen täyttää itsenne."


Ihanaa loppu viikkoa kaikki ♥

1 kommentti:

  1. Oiiih! Ihanaas vappeni sulla♥ Tää ulkoasu on paljon parempi :)

    VastaaPoista