torstai 9. toukokuuta 2013

Dinot on kivoja vaikken ymmärräkkään niitä

Olipa eilen ihana päivä! Lähettiin isolla porukalla leffaan! Saatiin ilmaisliput Jurassic Parkin 3D ennakkonäytökseen. :)





Oli ihan mielettömän hyvä leffa, vaikkakin iha kamalan pelottava! Rakastuin Brachiosauruksiin. :D:D 

Kun aattelee dinosauruksia, mun pää menee ainakin ihan pyörälle. Miten semmosia on voinu olla olemassa?! 
Jännää miten vajavainen ihmisen ymmärrys on. Maailmassa on niin monia asioita, joihin ei ymmärrys riitä. Just tämmösiä dinosauruksien kaltaisia tapauksia tai vaikka käsite ikuisuus, tai aika, tai maailman olemassa olo ja sen syntyminen. Monesti kans kuulee ihmisten miettivän, että miksi jonkun läheisen piti kuolla. Miksi juuri hänen. 

Väittäisin, että on paljon rennompaa ja yksinkertaisempaa elää, kun vaan hyväksyy rajallisen ymmärryskykynsä ja tyytyy siihen, ettei ymmärrä kaikkea ja kaiken tarkoitusta. Minä ainakin oon kokenu, että on paljon helpompaa vaan uskoa, että Jumala tietää kaiken ja Jumalalla on kaikelle tarkoitus. Kun nuin uskoo, tulee elämästä paljon kevyempi elää. Ei tartte ite yrittää miettiä päätään puhki. :)

Ihanaa helatorstaita ja loppuviikkoo kaikille ♥

2 kommenttia:

  1. tää sun blogi on ihana, etenkin tekstit! kirjotat asioista niin että niitä alkaa ihan oikeesti pohtimaan, se ominaisuus jos mikä tekee blogista hyvän :) keep going!

    ja kiitos paljon sun kommenteista mun blogissa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. voi kiitos! ♥ ihana kuulla, että tykkäät! se on niin piristävää ja kannustavaa :)

      Poista