keskiviikko 24. heinäkuuta 2013

Tässäpä huoneeni

Lupasin tehdä pienen esittelyn huoneestani, johon juuri vastikään on tehty remontti. Huoneesta tuli paljon viihtyisämpi, neutraalimpi, valoisampi ja raikkaampi. Vielä pientä hiottavaa on, eivätkä vanhat kalusteeni ja koriste-esineeni ihan täysin mätsää huoneen uuden tyylin kanssa. Niitä voi kyllä päivitellä ajan kassa, kun tulee sopivia vastaan ja on rahaa. Kuvat ei nyt ole mitään huippu luokkaa. Minusta tämä huone näyttää luonnossa paremmalta kuin näissä kuvissa. ;D

Tykkään niin kovasti tuosta uunista! Se on ihan alkuperäinen ja edelleen käytössä. Meidän talo on siis lähes 100 vuotta vanha, joten nuo hirretkin ovat ihan ajan värjäämät. :) 

Ikkuna seinä siinä. Tolle hirsi seinälle tulee vielä tuo ikkunan vieressä oleva "ikkuna" koristeeksi vaakaan sängyn yläpuolelle, kunhan ehdin ripustaa. Kaksi seinää tapetoitiin valkealla, melkein tasaisella tapetilla. Mainitsin ettei mun enstiset kalusteet ja koristeet oikein sovi tähän huoneeseen tyyliltään. Huomaatte varmaan mistä puhun. ;D


Tästä minä tykkään... Enää ei tarvitse laittaa ja ottaa vaatteita kaapista väkivalloin. Laskin, että minulla on yli 130 vaatetta + alusvaatteet, yövaatteet, bikinit ja ulkovaatteet. Edelliseen kaappiini nuo kaikki eivät mahtuneet. Pitää ostaa vielä lisää hengareita..

 Pitsiverhot. :)

Siinä tuo toinen hirsiseinä ja kaapit. Lähes kaikki huoneessani olevat kalusteet ovat Ikeasta. Kaapit, sänky, pöytä, hyllykkö, yöpöytä, verhot, tuoli, roskakori, laatikot... :D Mun suosikki tässä huoneessa on kyllä tuo lattia. Olin pitkään haaveillut valkeasta lattiasta! Noiden kaappien yläpuolelle jää seinää näkyviin vielä puolisen metriä.. sori tämä huono rajaus.

Siinä kolme kuvaa huoneeni entisestä lookista. Teinikolo. ;D



Nyt tulee taas pitkää postaustaukoa, koska lähden Teenstreetille perjantaina. Sen jälkeen on ainakin postattavaa. ;) Ihania kesäpäiviä teille lukijat ja nauttikaa nyt kun on taas vihdoin ihan lämmintä täällä Suomessakin. Saksaan on luvattu lähes joka päivälle yli +30 astetta, huhhuhu saattaa olla ettei palella.

11 kommenttia:

  1. Woohoo hitusen muuttunu! Tosi uppee! :)

    VastaaPoista
  2. veera sulla on aivan ihana huone!(:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. oi kiitos! :) säki voisit tehä blogiis huone postauksen joskus ;)

      Poista
  3. Wau mikä huone ja wau mikä blogi. Tykästyin kumpaankin älyttömästi. Sait uuden lukijan, pysyvän sellaisen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ahh voi ihanaa! kiitos ihan mielettömästi! sait mut hymyilee ♥ mäkin tykkään sun blogista, sä kirjotat jotenki tosi kauniisti! liityn lukijaks :)

      Poista
  4. Siis aivan ihana toi hirsiseinä!! :-) se sopii tosi kivasti tohon valkeeseen lattiaan ja noihin valkosiin kaappeihin!

    VastaaPoista